Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me transplantet fekale Një transplantim fekal është kur një mjek transplanton feces nga një donator i shëndetshëm në një person tjetër për të rivendosur ekuilibrin e baktereve në zorrën e tyre. Transplantimet e fekaleve mund të ndihmojnë në trajtimin e infeksioneve gastrointestinale dhe kushteve të tjera. […]